Welkom op de “IJsbaan Ossendrecht” website. Het is een initiatief van “Stichting Natuurijsbaan Ossendrecht”. Omdat we er van uit gaan dat de toegang tot de baan gratis moet zijn, zijn we nog altijd op zoek naar sponsoren. We zijn blij met alle hulp, of het nu gaat om een vermelding op de site, of om het (tijdelijk) beschikbaar stellen van materiaal en/of mensen.
 

Welkom op de ‘IJsbaan Ossendrecht’ website

 
 

Hieronder vindt u belangrijke informatie, zoals de openingstijden van de baan en informatie over eventuele evenementen die zullen worden georganiseerd. Wij wensen u alvast veel sportief plezier toe!

 

Belangrijke informatie

Let op!

Agenda

Schaatsen kan gevaarlijk zijn. IJs is ontzettend hard en er worden al snel hoge snelheden gehaald.

Zorg daarom altijd voor goed materiaal en eventueel een helm en/of bescherming voor polsen, armen en knieëen.

Hou altijd rekening met elkaar!

Week 1

Gesloten

Week 2

Gesloten

Week 3

Gesloten

Week 4

Gesloten

Lees meer Informatie.html

maandag 28 oktober 2013,


In navolging van de, in de afgelopen jaren, spontaan georganiseerde ijspret op het Wasseven, hebben wij gezocht naar een structurelere vorm van ijspret voor de belangstellenden. Gezien een 2e kunstijsbaan in de gemeente Woensdrecht niet te verwachten is, hebben wij het idee uitgewerkt voor het laten ontstaan van een natuurijsbaan.

Voor de locatie van de ijsbaan zijn wij terecht gekomen op dezelfde plaats waar in vroegere tijden ook een ijsbaan heeft gelegen, Sportpark “Heiloop”. Omdat voor het maken van een gezellige en veilige natuurijsbaan mensen en goederen nodig zijn, en deze niet door de gemeente beschikbaar worden gesteld, doen wij een beroep op de gemeenschap. Daar een  natuurijsbaan een beperkte houdbaarheid heeft, zijn wij opzoek naar vrijwilligers en goederen welke wij voor een beperkte tijd nodig hebben. Wij zijn op zoek naar donaties in de vorm van materiaal, het beschikbaar stellen van materialen of inzet van mensen met materialen

Bij de oprichting van de “Stichting Natuurijsbaan Ossendrecht” zijn we er van uit gegaan dat de toegang van de baan gratis moet zijn. Daarom zullen we proberen om de exploitatie van deze baan te bekostigen uit de opbrengst van de sponsoring en de “Koek en Zopie” (eten en drinken). Aarzel niet om ons te contacteren via info@ijsbaanossendrecht.nl indien u in de gelegenheid bent om te helpen. Alvast hartelijk dank!