Informatie over de “IJsbaan Ossendrecht”, zoals de openingstijden van de baan, evenementen die worden georganiseerd en allerlei andere zaken, kunt u hieronder vinden. Wij wensen u alvast veel sportief plezier toe!


HET BETREDEN VAN DE IJSBAAN IS GEHEEL OP EIGEN RISICO EN RONDJES SCHAATSEN DOET U TEGEN DE KLOK IN!


Openingstijden

Er zal van dag tot dag worden bekeken of er voldoende vrijwilligers zijn om de baan open te kunnen houden. 's Avonds is de baan verlicht en zal er “Koek en Zopie” en muziek zijn. Ook staat er een grote container en een tent. Komt u a.u.b. zoveel mogelijk met de fiets en zet deze tegen de hekken op het terrein (ook achter de grote container). Indien de baan (tijdelijk) gesloten is, maken wij dit kenbaar op deze website en via Facebook.

Openingstijden buiten vakantietijd:

- maandag    15:30 - 20:30

- dinsdag      15:30 - 20:30

- woensdag   13:30 - 20:30 (vroeger open i.v.m. vrije woensdagmiddag basisscholen)

- donderdag  15:30 - 20:30

- vrijdag        15:30 - 21:30

- zaterdag     11:00 - 21:30

- zondag       11:00 - 20:30


Parkeren

Wij verzoeken u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Zet deze weg achter de grote container. Zo blijft het voorterrein vrij. Direct na sluitingstijd zal het hek wat toegang geeft tot de terrein worden afgesloten. Is de parkeerplaats vol, parkeer uw auto dan zo, dat niemand er last van heeft. Zo houdt u de weg vrij voor de hulpdiensten en onze vrijwilligers die spullen komen brengen of ophalen.


Algemene informatie

- GRATIS TOEGANG.

- Alle bezoekers kunnen de natuurijsbaan sponseren d.m.v. koek en zopie te kopen.

- Tegen geringe prijzen kunnen wij u een kopje koffie, een beker warme chocolademelk, een kop erwtensoep, een glas Glühwein, frisdrank en chips e.d. aanbieden om de inwendige mens te versterken en/of om weer op temperatuur te komen.

- LET OP: Wij nemen geen briefjes van € 50 en € 100 aan. Neem indien mogelijk dus gepast geld mee naar de baan.

- Er is op dit moment geen schaatsverhuur voorzien.


Hopelijk tot ziens op onze ‘IJsbaan Ossendrecht'! Heeft u vragen, op-of aanmerkingen m.b.t. onze natuurijsbaan? Stuurt u dan een mailtje naar info@ijsbaanossendrecht.nl.

 
 

Informatie